FaceUP Logo

Til min lille aja pige

Udgivet 28/08 - 2011Opdateret 28/08 - 20112011-08-28

aja min lille pige jeg har altid været hos dig, men en ting du ville forstå det er kæreste råd det kommer fra mig

lille skat du er kærester med en på 17 år han er ikke noget for dig han må ikke ha en kæreste for sine forældre han er en idiot og svare ikke når du skriver eller ringer han er bare dum, men skat du ved jeg altid vil være her lige ved siden af dig

jeg kan mærke i mit hjerte når der sker noget med dig, jeg for mega ondt og ringer til dig,, jeg kan høre du sidder og græder over han ikke vil svare dig skat din første rigtige kærlighed er også den der gør mest ondt

skat jeg vil passe på dig og du vil altid være i mit hjerte

 

 

 

 

Læst 18 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note