FaceUP Logo

uden ben og gå på ..

Udgivet 13/03 - 2010Opdateret 20/07 - 20102010-03-13

kender i det med at man er lille og hjælpeløs?.

 

en lille historie om en lille pige kommer så nu .. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hun blev sendt i pleje familie som 3 måneder gammel, og bort adopteret som 1½ år gammel.

hun havde en storebror som også var adopteret, fordi han var et AD/HD barn og moren var stofmisbruger. men den her lille pige.. levede et lykkeligt og rart liv, lige indtil hun blev 7 år gammel.. for da blev storebroderen smidt på erhvervskole i sønderborg. og han blev endnu mere syg i hovedet af at komme derned. ( det skal så lige siges at de boede i Vojens). da han flyttede fra adoptiv familien, skulle den lille pige på 7 år ud i stalden og hjælpe.. med at malke køer klokken 5 om morgenen .. og i børnehave klasse klokken 8. hun nåede aldrig og komme i bad inden hun skulle i skole. så alle de andre børn på skolen mobbede hende. hver dag, i alle årene fra o-5 klasse. da hun blev 1o ville hun ikke hjælpe ude i stalden mere, fordi det blev for meget for hende med det mobberi.. hun fik anoreksi og blev tyndere og tyndere.

 

da hun var elleve købte hun en dansk trav hest. som skulle have været tilredet. og da hun så stoppede med at hjælpe i stalden som elleve årig, solgte hendes adoptiv far, alle malke køerne, fordi han ikk selv ville stå for det. da hun blev tolv fik hun en hund, som hed perle.. hun elskede perle over alt på jorden , og havde selv trænet hende til alt muligt. hun legede med sin lille hund, og gik lange ture med både hund og hest, og det hele gik fint ind til at hunden blev bidt af hesten og fik dybe sår .. adoptiv faren ville skyde hesten . så pigen stillede sig op mellem bold pistolen og hesten, mens adoptiv faren stod og sigtede ind på pigen hovede med pistolen .. der gik noget tid før han tøvede og sænkede pistolen .. ( en bold pistol er en slags pistol man afliver store dyr som køer og heste med ).

 

så blev hun 13, og begyndte at gøre mere ud af sig selv .. hun havde på det tidspunkt stadig anoreksi.. og vejede meget for lidt..

 

så blev hun 14, og begyndte at lave hærværk og begå indbrud. hun blev aldrig taget i det. hun var blevet så øvet i det., at ingen nogensinde fandt ud af hvem der havde lavet alt det lort .. hun gik til en fest hos en nabo en måned inden sommerferien var slut ( 2007 ) .. og hun drak sig stiv for første gang sådan rigtigt . hendes adoptiv forældre kom op, og slog hende og sagde hun skulle komme hjem inden for en halv time .. hun prøvede og gå hjem ad., med venner bag ryggen for hvis der nu skulle ske noget.. hun var stadig meget stiv da hun kom hjem. og hun fandt en reserve nøgle til hoved døren. og hun kom op til sit værelse men døren var løst. hendes daværende bedste ven sparkede døren ind til adoptiv forældrenes soveværelse, og hendes adoptiv far og bedste ven begyndte at stå og råbe og skrige af hinanden . mens hendes bedste veninde stod og råbte og skreg af adoptiv moren ..  lige pludselig hørte hun et skrig .. det var hendes adoptiv far som var blevet slået.. og han havde brækket næsen ,og fået en flænge under øjet pga. hans briller.. så hun tog tilbage til festen ... en uge efter festen kom hun hjem og boede ved et par tvillinge brødre på 24 dengang .. hun var helt vild med den ene af dem .. der boede hun i en uge., og blev så hentet af kommunen og smidt i en ny pleje familie .. hun boede der i 2 uger. og blev smidt på efterskole.. 

 

da hun bliv smidt ud af efterskolen fordi hun havde prøvet på at begå selvmord, kom hun hjem til adoptiv forældrene igen og bo .. der gik en måned. så blev hun smidt på opholdssted. og der blev hun 15 år .. hun boede deroppe i 2 år .. og ledte og ledte efter sin biologiske mor. . 

den 6 december 2009 var der en fremmed mand der skrev til hende på facebook, at hun fik et stort tillykke med fødselsdagen, og de 17 lys hun aldrig havde fået .. i i i i i i i i i i i i i i i i .. 

 

hun tænkte og tænkte. og fandt til sidst ud af at han var hendes biologiske mor's kæreste. hun fik så kontakt til moren, den 23 december 2009 .. og så hende for første gang i 17 år, den 27 december 2009 .. de holdte nytår sammen, og det hele var lykkeligt .. derimod hendes adoptiv forældre ringede ikk og sagde tillykke med fødselsdagen eller noget. 

 

den 20 februar 2010 , slog pigens kæreste op med hende. det skal så ogs lige siges at de havde været sammen siden den 20 november 2007 .. nåh .. men så var hun palle alene i verdenen .. Hun kom meget langsomt ud af en depression som havde fulgt hende fra 14 år - 17 år .. hun kæmpede og kæmpede for at komme over hendes daværende kæreste.. og kom langt om længe over ham .. den dag i dag, bor hun stadig på opholdsstedet Ulvskov. 

 

håber i forstod den her lille historie .. det er svært at snakke ud om sådanne ting . ;ii 

- liv mikalsen .. 

Læst 69 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

det er virkelig fántastisk skrevet! rigtig godt budskab! Jeg forstår det..
17/03-10
tak ;ii

det tog mig ogs tid og skrive .. <3
18/03-10
det er ikk blot en historie .. men gammel virkelighed .. ;b <3 :i

- men virkelig tak <3
16/07-10

Blogger

Liv trunte mik..:
± ’- Liv -’ ±  <( Det er menneskeligt og fejle, Guddommeligt at tilgi’  )> !! <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note