FaceUP Logo

udseendet betyder ikke alt! hvorfor går folk så meget op i udseendet??

Udgivet 26/01 - 2013

alle mennesker er begyndt er vælge udseendet frem for det der virkelig tæller! jeg synes at når man skal vælge en man kan lide skal det ikke være pga. udseendet, det skal være fordi man har stærke føleser for det andet køn. 

 

i min verden har jeg altid sagt at hvorfor går op i udseendet, hvis hende du elsker har en fantastisk personlighed?? det vigtigste for mig er det personlighedsmæsige, jeg er lidt ligelad med hvordan en pige ser ud, hvis hun kunne få føleser frem i mig ville jeg gøre alt for at hun blev min.

men de fleste holdninger er at udseendet er blevet det vigtigste, men det er det altså ikke...

Læst 121 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

så er der da en der synes det :-)
27/01-13
mange tak... ja både og kan man jo sige, for det er jo hovedsageligt personligheden som tæller, men udseendet tæller da nok også en lille smule! :-)
27/01-13
ja på det punkt har du desværre ret :-)
28/01-13
ja :-)
29/01-13
mange tak :-)
31/01-13
Husk nu på: det indre tæller, udseende tænder.

Så vil sige de er lige vigtige ;)
03/02-13
okay :-D
04/02-13
Fordi udseendet stadig er vigtigt, jeg synes ikke det er et forhold hvis der ikke er fysisk tiltrækning, og det kræver at man synes den anden person ser godt ud.
Synes det er helt igennem latterligt og naivt at sige, at udseendet er ligegyldigt, for i sidste ende betyder det alligevel noget.
04/02-13
ja okay :-)
05/02-13
Jeg vil ærligtalt sige at jeg ville håbe flere havde det billed af udseendet som du har, fordi du er uden tvivl en person, som har hjertet det rigtige sted :D men kender desværre ikke mange som tænker sådan !
27/03-13
ja! mange tak, men der er bare ikke mange drenge der tænker sådan mere... de tænker for meget på udseendet! men det gør piger desværre også :-)
30/03-13
27 36
Det betyder ikke alt men noget betyder det da
07/09-14
Det kan godt være det er det indre der tæller men for de fleste hvis det ydre ikke tænder så lære de aldrig hvordan personen er da de ikke "gider" fordi de alligevel ikke tænder på personen.
Jeg har ikke noget imod at indrømme at jeg selv er en af de personer som hvis jeg ikke synes en pige ser godt ud så lader jeg være med at lærer hende at kende da jeg ikke kan se nogen grund til det.

Så udseendet er 100% til at starte med og så 50% når man lærer hende at kende.
07/01-16

Blogger

mathias 1958:
Bare ansøg mig vil have nogle nye venner

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note