FaceUP Logo

Undre mig

Udgivet 07/09 - 2015
Jeg undre mig tit over alle det fordomme folk har.

Folk som hader andre bare fordi deres seksualitit, hudfarve, tro eller sociale status er en anden, end deres egen.

Hvem giver folk retten til at dømme uden videre grundlag?

Hvorfor dømmer man både den unge mor, som valgte at beholde et barn, og så også den unge pige der der fik en abort, hvilket er så det rigtige valg hvis begge er forkerte?

Hvorfor skal folk hakke ned på andre religioner, fordi man selv syntes sin er den bedste og mest rigtige? Den er måske ikke den rigtige for andre?

Hvad for man ud af at hade en, som har en anden hudfarve? Han/hun er da mindst lige så menneskelig som en selv og har de samme rettigheder og følelser?

Hvorfor sparker folk til mennesker som allerede ligger ned? Er det bare for at føle sig bedre end andre? Og hvorfor vender folk det blinde øje til, når man ser ens med mennesker i nød og lidelse?

Jeg skammer mig.
Jeg skammer mig over at bo i en verden, hvor folk tagere dommerens maske på, og dømmer uden rigtig at vide konsekvenserne.
Hvor folk er så bange for hinanden, at det ikke vil give hjælp til dem i nød.

Hvad er det lige for et råddent samfund og verden vi lever i?
Læst 79 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

er enig, man kan ikke stille det helt så firkantet op, ren faktisk oplever jeg, at mange mennesker er rigtig gode mod andre, og at de ikke dømmer ret meget.

det er også rigtigt at vi har vores ytringsfrihed, men man kan ikke bare dømme folk uden grundlag.
det er rigtigt at man kan have sin mening, fx at man hader negere. men siger man til en neger, at han er grim, fordi han er sort, så er det krænkende, og han kan anmelde det. Det giver faktisk en ret stor fængselsstraf, hvis man har været grov, tror det er op mod 3-4 år i fængsel.


15/09-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note