FaceUP Logo

Utroskab wtf

Udgivet 05/01 - 2011

Jeg forstår ikke hvorfor man er sin kæreste utro?

Ved folk ikke hvor ondt det gør? Bare tanker, har de grint ad mig? Har de snakket om mig? Hvor længe har de set hinanden? Der er ikke noget værre man kan gøre i mod sin kæreste end at være utro. Jeg synes virkelig at alle drenge/piger der er utro, burde droppe at være i et fast forhold, hvis de ikke kan styre deres trang til andre.

Min nu eks var mig utro nytårsaften. Men en af mine veninder. Og jeg kan ikke beskrive hvor ondt det gør at vide at de har været sammen. Prøver at lægge det bag mig, men det dukker hele tiden frem i mit hoved.

Læst 116 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg har knaldet med en 34 årig, og er selv 19 (og jeg er dybt forelsket i ham, så fordøm mig ikke!), men den nat jeg knaldede med ham, kom han sammen med en anden /: Altså knaldede med ham 3 gange den nat, men imellem de gange, kom han sammen med hende - jeg vidste det ikke! Fandt ud af det dagen efter, men stadigvæk, har jeg været skyld i at han var utro /: Det er altså heller ikke fedt /:
05/01-11
- forresten, ved godt et lyder hårdt, men du kommer over ham .. Min kæreste skred fra mig, da vi havde været sammen i 16 mdr. uden nogen grund. Jeg følte jeg aldrig ville komme over det, men det kom jeg - endda forholdsvis hurtigt .. Og hvis han har været dig utro, så er han på ingen måde det værd! Husk på, at det er ham der har smidt guld på gaden!
05/01-11
du har såé meget ret! Min nuværende eks, havde fået besøg af en dreng endag.. Hun valgte så at kneppe med ham.. Det hun sagde til mig som undskyldning var: ’’Jeg kan ikke styre mig når jeg er sammen med en dreng, såen er jeg’’ .. Og først der indså jeg, hvor stor en player hun var..
08/01-11

Funktioner

Del artiklen:


Opret note