FaceUP Logo

Værsgo’ venner

Udgivet 13/09 - 2014
Værsgo! Her får du en chance for at folk svarer dig. Et par få og meget basale ting, som alle burde kunne overskue at forstå. Cheers mates! Har du lyst til at skrive - IKKE: Har du lyst til af/og skriver? Du ser sød/smuk ud - IKKE: Du ser søde/smukke ud. Det her er et hjerte: <3, det her: <3333333 er fucked up. Sætningen på over to linjer og uden tegnsætning skal stoppes. Brug max 1 fedtende/sødt/overfladisk ord pr sætning, ikke mere af: "hej smukke du ser sød ud, vil du skrive søde for du er mega lækker <333333". For det et bare trælst og grimt og trælst. Vi vil ikke høre dig fortælle at du er sød og sjov og rar og flot og interessant, vi vil have at du skal opføre dig normalt - ville du sige det til en du mødte i virkeligheden? Jeg håber, at du svarer nej. Personligt er jeg ca ligeså interesseret i din bil, som i hvor meget pasta du har i køkkenet. Så jeg er ligeglad med om du har en fin og dyr bil, eller scooter eller cykel. Sorry, men du gider da heller ikke høre om mine sko og kjoler, vel? Grimme tatoveringer er grimme, og du bør ikke være stolte af dem. Hvis det er en pæn tatoverinh, eller den har mening (nej, ikke selxistisk ellet had til politi/system), så vil jeg gerne se den, ellers nej. Nøgenbilleder? Jeg er sikker på at de er meget fine, men ellers tak - og jeg er ikke interesseret i at høre længden på visse kropsdele, nej. Hvis du spørger, hvir jeg bor, så stop ved by, hvis du spørger til bydel, gadenavn mm, så er du langt oppe på stalkerlisten. Og hvad er forskellen på hvor i byen? Vi kender jo ikke hinanden alligevel. Åh, og aldrig begynd på "det er jo tæt på! Kun en halv time i bus!" Det er næsten mere creepy, og lidt desperat. Byyyes.
Læst 114 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Om hvorvidt personens tatovering er grim kommer sgu da an på hvem der ser den.. Det her er jo kun dine meninger og ikke generelle. Og når du nu snakker om at skrive ordentligt, så kunne du godt lige have sat det op så det ikke var en Wall of text. Det er sgu en ommer!
14/09-14
Snappy the crocodile: Jeg tror du er en af dem der faktisk skriver sådan, så nu føler du dig trådt på :i

Fed blog, hvis folk der skriver sådan så faktisk gav en fuck om den, så ville det være mega rart..
14/09-14
Ja da jeg elsker at skrive <3333 og "haj søde skal vi bole?<333 jag mege god i seng"
14/09-14
Jep, mange af dem er mine holdninger -  har egentligt heller ikke påstået andet :)
Det er ikke en wall af tekst, for det er faktisk en meget kort tekst. Har du nogensinde læst en bog eller bare en artikel (sladderblade og billedblade gælder ikke).
Desuden, så var der massere af afsnit - kære faceup er bare ikke altid god til at opfatte det, når man skriver fra en mobil ;)
14/09-14
Jamen... Har meget pasta :(
17/09-14
For at være ærlig, så er jeg nok egentligt mere interreseret i dine pasta - men det er nok bare mig der er sær og pastaglad. Jeg burde nok have skrevet kartofler eller kinakål eller lignende i stedet..
17/09-14
Jeg ved ikke, jeg plejer bare at starte med enten "hey, lyst til at skrive lidt", eller noget i den retning, medmindre jeg kan lave lidt sjov ud af navnet eller et opslag de har skrevet. Ved ikke hvorfor, men jeg syntes bare at lidt glad humor, altid virker lettere at starte en samtale på, men måske det bare mig.
17/09-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note