FaceUP Logo

Velkommen til det sorte hul.

Udgivet 02/08 - 2011Opdateret 02/08 - 20112011-08-02

Jeg håber I ved hvad I er gået ind til. Det ved jeg. Jeg kender til det. Jeg har ikke gjort det, men jeg har overværet en hel del af det. I mister Jeres liv på det. "Det var bare et enkelt hvæs." Ja. Eller to. Eller tre, måske fire. Eller det halve af den hele. I spilder jeres ungdom. I vil ikke kunne huske noget. Til sidst vil i rådne op i et sort hul.. Og hvor startede det?.. "Det var bare et enkelt hvæs." Tja. Det er jeres liv, jeres valg. I skal bare vide, at når I rammer bunden.. Når I står og ser så ynkelige ud, med jeres abstinenser, jeres fattigdom og hjemløshed.. Så er der ingen der vil være der til at hjælpe jer op af det massive sorte hul. For de mennesker i troede ville stå parat med reb og håndkraft til at hive jer op, har et liv. Job, børn, ægtefælle, familie, husly. De prøvede ikke de samme ting som jer. De "levede" ikke "livet". De tog den sikre vej, fik deres eksamen, tog på gymnasiet, fik en uddannelse, et fast job, de fandt kærligheden, og kunne stolt indrømme, at de ikke havde prøvet de ting. 
Jeg prøvede ikke de ting. Jeg "levede" ikke "livet". Jeg fik et liv. Held og lykke. Jeg håber i huskede en meget lang stige. For der er ikke nogen i den anden ende af rebet når i har brug for det. 

Læst 29 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Tusind tak. (:
04/08-11
Enormt godt skrevet. Det giver lige noget stuff til eftertanke!
05/08-11
Tak :3
09/08-11

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note