FaceUP Logo

Velkommen til Lones blog

Udgivet 05/10 - 2014Opdateret 05/10 - 20142014-10-05

Til alle jer der sidder derude og som ønsker at følge mine indlæg, håber jeg at kunne bidrage med noget vigtig, intresandt viden samt en masse artikler. Jeg har lige åbnet denne blog og satser på jeg er oppe og kører i næste uge, skal lige lære dette site at kende :)

Med denne gratis blog ønsker jeg at alt kan drøftes og diskuteres samt blot vidergive noget af den viden jeg sidder inde med.  Første oplæg vil handle om hvorfor jeg er blevet blogger, og hvorfor facebook slettede både mit billed og min tekst. Troede vi levede i et land med ytringsfrihed, men ytringsfrihed er ikke hva det har været. Jeg havde sat et billed af min elskede mormor på hvor hun var faldet på plejehjemmet, hvilke personalet på ingen måde kunne gøre for, de passer hende perfekt og det er et dejligt sted hun er, men jeg skrev min utilfredshed omkring besparelser i Danmark, fakta viden omkring politikerne i Danmark og deres markante overforbrug af penge og hvor der efter min mening kunne spares istedet, fordi det på tide Danmark vågner op. 

Jeg er blevet anbefalet at åbne en blog efter mit sidste oplæg på facebook blev delt 10876 gange. Og jeg modtog ca.8000 venneanmodninger som jeg desværre ikke kunne accepterer da jeg kun vil have venner og familie på det site. Jeg er en kvinde med mange holdninger og meninger og jeg tør stå ved dem. Så på denne blog er alle velkommen til at læse mine fremtidige opslag hvor der vil være alt ligefra samliv, singleliv, kommunikation, børn, kærlighed, sorg og krise, hverdagens op og nedture, bekymringer, besparelse i danmark, steder hvor jeg mener Danmark halter bagefter, så en del politik. Groft sagt,artikler af enhver art. Hvis nogle ønsker et bestem emne op, så siger i bare til Smil Jeg er en kvinde der intresseret mig for mange emner og har i tankerne at jeg indenfor de næste par år har et mål at få udgivet 2 bøger, en om singler samt en om hvad folk der står i en skilsmisse kan gøre for at børnene ikke ender som de ulykkelige tabere, for ingen børn har valgt at blive skilsmisse børn, alle børn har brug for deres mor og far.

Så Velkommen til hver og en af jer, håber i kommer til at syntes om min blog. Kunne godt tænke mig med tiden at blive en blogger der kunne tjene penge på det, men i første omgang så prøver jeg denne gratis vej Smil

Læst 75 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Lyder spændende, glæder mig til at høre mere. Det lyder ihvertfald langt mere interessant, end 90% af de blogs man normalt ser herinde.
06/10-14

Blogger

Lone arildtoft:
Blog indlæg

Funktioner

Del artiklen:


Opret note