FaceUP Logo

verdenen er mærkelig! Racisme

Udgivet 10/08 - 2011Opdateret 10/08 - 20112011-08-10

Jeg er hvad jeg er, er hem jeg er, og INGEN skal nogensinde komme og sige at jeg ikke tilhører her! Nogle folk lever i paradis, andre lever hvor de må kæmpe for det. Verden er så forskelligt, og alligevel er der folk som er racistiske? Jeg forstår det ikke. over halvdelen af menneskerne på denne klode er farvede i huden. og stort set alle, drømmer om at blive brunere! så, hvad er det at folk ikke kan lide? I det store, er vi jo alle ens? kun fattigdommen adskiller os. Folk er delt op i denne verden, og det kan ses! JA, jeg er anderledes, men jeg er lige så meget som dig, som du er lige så meget mig. For vi kommer fra den samme klode! nogle mennesker er bare ikke ligefrem FØDT, men opvokset. Nej racistiske mennesker, dem forstår jeg ikke.

Læst 60 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

det er sq godt skrevet... jeg for står heller ikke racisme:)
10/08-11
’Men fuck nu dem, for jeg ved at hele verden er mit hjem.’ -Natasja Saad ;)

11/08-11
Virkelig godt skrevet !! o:
12/08-11
Tusind tak :-).
Gnøfliingesickox3 : selvfølgelig, alle skal være her, ik’. vi er jo alle mennesker! levende væsener :-)

06/12-11

Blogger

namitasilje:
.... ..... stener alt, alt for meget -.- :D

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note