FaceUP Logo

What to do?

Udgivet 09/03 - 2015
Min gode ven har datet en pige, i et stykke tid nu (3 måneder ca.). Han er virkelig blevet glad for hende, hvilket jeg synes er fantastisk for ham. Grunden til at jeg så skriver herinde for råd er, at jeg har fundet ud af, at pigen her ikke helt har rent mel i posen. Før min kammerat havde hun været i et forhold i 1,5 års tid, hvilket havde været et forhold som var rigtig stærkt og sundt (grunden til at de slog op kender jeg ikke til). Det tidligere forhold har hun åbenbart ikke helt glemt... Forleden da jeg tog et sødt billede af de min kammerat og hende, fra hendes mobil, Idet jeg ville tage billedet dukkede der en besked op fra hendes eks. Jeg vil ikke citere det her, da det for mig var alt for personligt. Jeg tænkte ikke mere over det den dag og så bort fra det da jeg tænkte, at det var for tidligt at anklage hende for, at spille et dobbeltspil. Det der fik mig til at gribe til tasterne her var så, at jeg så det tidligere kærestepar i byen sammen, selvom hun havde fortalt min ven at hun var over hos en veninde... Min kammerat havde fra starten af (allerede dengang efter deres første date) fortalt mig, at uanset hvad så skulle jeg blande mig uden om hvis der var knas i det kommende parforhold. Det havde han sagt på baggrund af, at jeg havde ødelagt et andet forhold for ham ( Jeg ved godt at jeg lyder overbeskyttende, men det var en fejl og jeg indrømmede det også over for ham). Jeg vil rigtig gerne respektere hans ønske, men sammentidig føler jeg, at jeg har en pligt til at fortælle ham at hun ikke er det værd.

sååå... What to do Piger og drenge :/ 1. Skal jeg blive uvenner med ham men fortælle ham sandheden 2. Eller skal jeg lade ham klare det selv? 3. noget helt andet :D

Håber at i vil tage her tid til, at hjælpe mig da jeg er helt lost.
Læst 40 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Giver Brush ret, så længe din ven har sagt du ikke behøver at blande dig, så hellere prøve at repssketer det, der er trods nogle drenge som ikke tager det så tungt vis en pige er utro, eller mindre grad utro.

men det er jo hellere ikke direkte bevist hun laver noget med den eks. kan være de finde ud af om de forsat kan være alm venner?
12/03-15
Synes, at det bedste du kan gøre er at spørge hende om det. Det kan være der er en rigtig god forklaring, og du bare har set det fra en uheldig vinkel. Eller, det kan være at hun spiller dobbeltspil, og at du får hende gjort opmærksom eller flov. Hør hvad hun har at sige og hvordan hun reagere, så ender du ikke med at gøre din ven unødigt bekymret, eller få skylden for et brud.  
13/03-15

Blogger

Jamil:
Legit

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note