FaceUP Logo

WTF? er du en perv eller hvad? :b

Udgivet 01/04 - 2012

yesyes. det er blevet idag, og i morgen er det dagen efter i dag - og som altid! haha, har jeg oplevet et par fanzzzy ting som jeg vil fortælle jer her på faceup om også. jeg er ivrig blogger, og har min egen blog - så forvent lidt af hvert dazzies! ;)

well, last night var jeg så på arbejde på en kinesisk grill - hvor en gammel mand bare bliver ved at råbe "smil nu, du har sådan et pænt smil", gosh, hvor var det irriterende. det næste der sker er så at min farbror kommer ind og spiser, og han siger så: "hvorfor rev du ikke bare bukserne ned og viste din bare røv! sådan en torsk altså." - GOD IDÈ. sad i aint a ho. nårmen, det er ufordelene ved at arbejde med andre mennesker - man ved aldrig om de er klamme eller bare super flinke! ;)

afterwards i went drinking med min søde veninde sabina maria, og hendes bror - hvilket resulterede i pasta klokken 4 om natten igen. efter at have grinet min røv i laser over fyre på omegle, sjove typer og andre komiske hverdags påfund er jeg nu kommet hjem og kæmper for at blive klar til at komme på arbejde! ;)

peas out peopl's. ;)

Læst 117 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

malenekarina:
hallehøjsa.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note