FaceUP Logo

You’re NOT alone Følger du tit at du er helt alene pga. Personlige oversager. følger du at du gør alting forkert og alle er imod dig. Her kan  du fortælle din historie, om hvordan du klaret dig gemmen den hårdere tid.

Udgivet 03/09 - 2014Opdateret 04/09 - 20142014-09-03
Jeg er alene hverdag, når jeg går ud af min hoveddør. Har ingen venner at følges med, og har ingen venner. Jeg bliver mobbet hverdag, af alle folk som er omkring mig. De siger alle sammen, at jeg er en særling og lader som om at jeg ikke er der. Når de alle sammen er gået for ar holde pause, så sidder jeg bare på min stol og ventede på at komme hjem. Jeg græd altid når jeg kom hjem, hvor jeg tikkede mine forældre om at blive hjemme, men de sagde at jeg skulle tag afsted. Min far kom altid hen til de andre forældre og skælde dem ud. De sagde at de vil stoppe det, men det gjorte de ikke. De begyndte bare at slå og spytte på mig, og smid mine ting ud i skraldespanden. Jeg græd og græd hverdag, fik løst til at forlade denne verden. Og der værste er at, de aldrig gav mig en chance, for at kende mig. De sagde at " hende skal vi ikke i nærheden af ". Mine tænker bliv mørkere og mørkere for hverdag der gik, ingen kunne komme i kontakt mig. Uden for alt det der dårlige noget, havet jeg nogle få venner, som altid var der for mig. Nogle venner som jeg elskede over alt på jorden, jeg var så lykkelig. Men de flyttede alle sammen, også var jeg helt alene igen. Jeg troede at alt var slut, men så kom en af eleverne hen til mig, og sagde " vil du ikke være med at spille fodbold med os? ". Og der kom en lille stemme frem fra mig og svaret var " Ja " med et lille smil på mine læber. Jeg ved godt jeg ikke er god til fodbold, men jeg var ligeglad. Jeg holde fast i den jeg er, og Tilsidst gav en af dem, mig en chance.
Læst 47 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Ida18:
I don’t Know WHAT Love really is.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note