Mine tatoveringer er min store kærlighed <3
Vist: 69
590x970
12/06-15

INeedU-ILoveU
Kommentarer (31)
Privat
TeddyP: Det er også meget krop, der er plads til mange tatoveringer endnu!
05/08-15
Tingbjerg21: look so fine
20/06-15
Totter!: Whatever floats your boat. God til at tolke, er du ikke. (y)
18/06-15
Totter!: Nej, egentlig ikke, Tazim. Jeg orker bare ikke at diskutere med dig mere. Virkelig.. Denne samtale er så sørgelig og spild af tid, at du åbenbart ikke fatter det. :-D
Jeg kan sagtens komme med et svar til det du skrev, men jeg gider sku ikke mere nu. Vi bliver aldrig enige anyway, og gudskelov for det, da. Jeg er glad for at jeg ikke har din tilgang til ting.

Og nej, jeg modsagde skam ikke mig selv. Hvis du har tolket det sådan, så burde du læse tråden igennem igen. Så har DU misforstået noget, Hr.

Dræn.

18/06-15
Seras Victoria: Hvis det endelig var et stykke kage, så er det en yderst flot kage!

Det er en fjer.. Det er tydeligt at se.. Du skal bare skide hul i hvad Tazim og Zelda mener.. :)
18/06-15
Totter!: Jeg magter ikke at skrive med dig mere, virkelig.. Du er uden for pædagogisk rækkevidde, tydeligvis.. Til sidst er der vel kun at konkludere, at du har et jævnt kedeligt liv.
18/06-15
Totter!: I følge grundloven, har du ytringsfrihed Tazim. Du har ytringsfrihed under ansvar, hvis du gerne vil have uddybet det - Det vil sige, at du med andre ord må sige din mening.. Dog må du ikke eksempelvis svine andre til m.m. - Det er lidt synd at du selv bringer ytringsfriheden på banen, når du tydeligvis ikke har en idé om hvad det indebærer. :-)
-Lidt ligesom Absurdecitron skrev nedenunder. (y)
17/06-15
INeedU-ILoveU: Det ligner jo for helvede ikke en lagkage.. Jeg giver op. I fatter jo alligevel ikke noget. Skrid fra mit billede og min profil og få et liv, tak!
16/06-15
Totter!: Haha, visse mennesker er fandme for langt ude.. Hold nu kæft Zelda og Tazim er et prægtigt eksemplar på dette.. Hop tilbage i din tegning Zelda, og luk røven Tazim. Så er det sagt på den måde i egentlig fortjener det.

Hvis ikke i har noget pænt at sige, så luk. Virkelig. Eller booster i jeres, tilsyneladende lille- eller ikke eksisterende ego, ved at nedgøre andre?

Få noget selvværd i stedet for. Det lugter langt væk af, at i mangler det. (y)
16/06-15
INeedU-ILoveU: I kan jo ikke se den? Hold kæft man..
Jeg er squ ligeglad med at alle mennesker ikke kan lide mine tatoveringer, alle mennesker kan ikke lide mig alligevel - heldigvis!
I kunne sige den var grim, jeg er ligeglad,syntes squ bare det er mærkeligt, at I kan udtale jer så meget om min Såkaldte lagkage, når I ikke engang kan se den ordentligt , og i så alligevel ikke kan se det ud fra det i kan se.
Zelda, det er så heldigt at jeg er pisse ligeglad med om du kan lide den eller ej. Jeg er glad for den.

Vi stopper den bare her, tak.
16/06-15
Broder E.D: Ville hente popcorn til det her men er på diæt så henter skyr i stedet for :)
15/06-15
Totter!: Evnen til ikke at ville indse sandheden, er en forsvars mekanisme. Så kan du tænke lidt over den, Tazim. God aften til dig. :-)
15/06-15
KasperEL: En go start søtte :)
15/06-15
INeedU-ILoveU: Altså hvad fanden ved du om det? Du kan ikke engang se den ordentligt?

Dina: Argh på den måde. Det var som sagt ikke meningen, at jeg skulle have mine nu, men det var så sådan det blev. Men ja.. Den er pæææænt langt ude efterhånden!
15/06-15
Totter!: Præcis, Dina. :-)
14/06-15
DinaCharlie: Jeg  mente-
intet negativt ved at påpege din alder. Hvis jeg havde muligheden havde jeg selv fået lavet mine før jeg fyldte 18. Der er bare sindssygt mange, som har noget i mod det..  Det-
er tydeligvis en fjer, den her samtale er sgu for langt ude o.o
14/06-15
Totter!: Tazim - The mirror hurts, ’eh?
14/06-15
INeedU-ILoveU: Nu ved jeg godt nok ikke, hvordan de lagkager ser ud, som du har spist. Men jeg må indrømme, at jeg i hvert fald ikke er interesseret i at spise dem, hvis de ligner min tatovering.

Seriøst kom dog videre i dit liv...

Og Totter, stor applaus til dig ;)
14/06-15
Totter!: Haha, ikke kun. Ligeså meget de kommentare du til tider har skrevet på folks billeder.. De er ofte rigtig mærkelige.. Og fred være med dét, hvis det var det eneste.. Men de er til tider knap så pæne. :-)
14/06-15
Totter!: -Du er 22 år. Tag dig sammen, og find på noget bedre at tage dig til. Virkelig.. :-)
14/06-15
Totter!: En fin tegning af en prinsesse Zelda i skoven med 4 arme.. Samt dine til tider mærkelige kommentarer på diverse billeder.
Og din måde at skulle nedgøre andre på. Eksempelvis i denne tråd, hvor du sammenligner hendes tattovering med en lagkage, trods det er tydeligt at se, at det er en fjer.
14/06-15
Totter!: Du er for mærkelig Tazim.
Men når man lige ganske kort ser på de eneste billeder du har uploadet på din profil forstår man bedre. (Y)
14/06-15
INeedU-ILoveU: Du er så sjov Tazim. Så sjov at jeg ikke kan stoppe med at grine .

Nu er jeg så 18 om meget kort tid, og det var ikke meningen jeg skulle tatoveres nu. Men jeg siger det ikke og slet ikke, når det er så useriøst.
13/06-15
DinaCharlie: Det kan også være fordi du er 17 at han er interesseret i hvem der har lavet dem :-)
13/06-15
INeedU-ILoveU: Nu er det eget design.. Så det kræver nok et bedre billede, hvis han skal efterligne det, jeg har tegnet.
13/06-15
INeedU-ILoveU: Og hvorfor så det?
13/06-15
INeedU-ILoveU: Jamen han spurgte :)
- Kan ikke se hvorfor det er relevant, hvem min tatovør er :)
12/06-15
Mike123: en tatovør?...
ohh wow? no kidding? xD

12/06-15
INeedU-ILoveU: En tatovør
12/06-15